«Sony World Photography Awards» Latvijas konkursā otro gadu uzvar rīdzinieks Arvīds Barānovs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Fotogrāfs Arvīds Barānovs uzvarējis “Sony World Photography Awards” konkursa nacionālajā kategorijā ar attēlu “Rudens serpentīns”, medijus informē konkursa organizatori.

Konkursa nacionālā kategorija (The National Awards program) ir Pasaules fotogrāfijas organizācijas un “Sony” iniciatīva nolūkā atbalstīt vietējās fotogrāfu kopienas 63 pasaules valstīs – no Argentīnas līdz pat Austrālijai. Tiek apbalvots viens fotogrāfs no katras valsts, sniedzot iespēju izstādīt savu konkursa darbu plašai publikai “Sony World Photography Awards 2020” izstādē Somerseta mājā (“Somerset House”) Londonā no 17. aprīļa līdz 4. maijam. 

Vairāk nekā 345 000 darbi tika iesniegti ''Sony World Photography Awards 2020'' konkursā, un vairāk nekā 190 000 jeb vairums no iesniegtajām fotogrāfijām iekļāvās Brīvajā kategorijā (no kuras atlasīti Nacionālā apbalvojuma uzvarētāji), kurā apbalvoti tiek individuāli attēli.

Arī Arvīda Barānova fotogrāfija “Rudens serpentīns” tika iesniegta Brīvajā kategorijā, no kuras konkursa žūrija attēlu izvēlējās Nacionālajam apbalvojumam. Kā uzvarētājs viņš iegūs ne vien plašāku atpazīstamību, bet arī jaunu aprīkojumu – ''Sony'' fotokameru A7 III.

Godalgotā fotogrāfija tapusi pagājušā gada rudenī Rumānijas kalnos, un zelta rudens fotogrāfam atnesis atkārtotu uzvaru.

“Uzvara otro gadu pēc kārtas nacionālajā kategorijā dod lielu iedrošinājumu turpināt savas aktīvās gaitas fotogrāfijā un rakt dziļāk radošajos labirintos, lai kādu dienu spētu pierādīt sevi arī, gūstot atzinību starptautiskā mērogā,“ savu panākumu komentē Arvīds Barānovs.

Papildu informācija par konkursu un nacionālo kategoriju pieejama "Sony World Photography Awards" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti