Rīgā viesosies aktrise un režisore Līva Ulmane

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Trešdien, 10.decembrī Rīgā ieradīsies norvēģu aktrise un režisore, zviedru kino ģēnija Ingmara Bergmana mūza Līva Ulmane.

Līva Ulmane piedalīsies gan Rīgas Starptautiskā kinofestivāla notikumos, gan līdz ar citām Eiropas kino slavenībām Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanā sestdien, 13.decembrī, Latvijas Nacionālajā operā.

Pirmā iespēja skatītājiem tikties ar Līvu Ulmani būs ceturtdien, 11.decembrī, plkst. 12 kinoteātra "Splendid Palace" Lielajā zālē, kad tiks izrādīta viņas režisētā filma "Jūlijas jaunkundze", kas tapusi šogad.

"Pirms filmas režisore teiks uzrunu skatītajiem, tādēļ aicinu visus uz šo seansu," saka Rīgas Starptautiskā kinofestivāla direktore Sonora Broka.

Interesenti uz "Splendid Palace" Lielo zāli aicināti arī 12.decembrī plkst. 12, kad notiks Līvas Ulmanes un Viktora Freiberga diskusija par un ap kino.

Kā vēstīts, no 2. līdz 13.decembrim norisinās Rīgas Starptautiskais kinofestivāls, kas kulminēs sestdien, 13.decembrī, ar Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Nacionālajā operā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti