Mazajā Ģildē demonstrē studentu īsfilmu programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Otrdien Mazajā Ģildē varēs noskatīties īsfilmu programmu „Pierādīt sevi", kuras autori ir latviešu jaunieši, kas studē Tallinā, Baltijas Filmu un Mediju skolā. Programmu veidos četras īsfilmas, kas ir atšķirīgas gan žanrā, gan arī attēloto stāstu emocionalitātē, informēja „Mazās Ģildes" projektu vadītājs Eduards Gaušis.

Īsfilmu programmā „Pierādīt sevi" Mazā Ģilde piedāvā iespēju ieraudzīt to, kā mūsu ikdienas pasauli redz un vēlās parādīt latviešu jaunie filmu veidotāji, kas filmu radīšanas prasmes apgūst profesionālā līmenī. Aprīlī īsfilmu programmā tika demonstrētas filmas, kuru veidošanā bija piedalījušies Latvijas Kultūras akadēmijas absolventi. Cikla rudens seansā tiek piedāvātas Latvijas jauniešu radītās īsfilmas, kuras tapušas viņiem studējot Baltijas Filmu un Mediju skolā (Tallinas Universitāte).

Filma „Time Won't Stop" ir asprātīgs stāsts par senioriem un mazajām dzīves vājībām, kas mums katram piemīt.

Ar divu pusaudžu un viņu mātes dzīvi pēc tēva nāves un attiecību sarežģījumiem, atklājoties pagātnes noslēpumiem, iepazīstina filma „Just the Three of Us".

Filma „When the Sun Goes Down" raisa pārdomas par cilvēku savstarpējo mīlestību un to, cik tālu ir iespējams iet, lai parādītu savas jūtas.

Savukārt košam mūzikas klipam līdzīgā filma „Inside+Out" stāsta par mūziķu grupu, kas vēlās mainīt pastāvošo kārtību un savā ceļā sastop neparastus cilvēkus un nokļūst negaidītās situācijās.

Filmas noskatīties varēs bez maksas.

Plašāka informācija: www.facebook.com/mazagilde

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti