Filma «Kapteine Mārvela» turpina uzvaras gājienu pasaulē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Asa sižeta fantāzijas filma "Kapteine Mārvela" turpina ieņemt līderpozīcijas ASV un pasaules kino tirgū. Līdz šim brīdim tā jau nopelnījusi 760 miljonus dolāru jeb 672 miljonus eiro.

ASV kinoindustrija pārstāvji informē, ka otrajā izrādīšanas nedēļā kinoteātru ienākumi par "Kapteines Mārvelas" biļetēm samazinājās par 55%. Lente brīvdienās nopelnīja vairāk nekā 63 miljonus dolāru un pārliecinoši ieņēma pirmo vietu filmu topā. Otrajā vietā esošo ģimeņu auditorijai domāto animācijas filmu "Wonder Park" tā pārspēja gandrīz četras reizes.

Kinokritiķi atgādina, ka filmu "Kapteine Mārvela" pēc komiksu motīviem veidoja "Marvel Studios" sadarbībā ar Volta Disneja kompāniju. Galvenā lentes varone - gaisa spēku pilote Kerola Denversa, pēc nonākšanas kontaktā ar citplanētiešu rasi, iegūst neparastas spējas un kļūst neievainojama. Kapteinei Mārvelai nākas pieņemt faktu, ka, būdama viena no Zemes varenākajām supervaronēm, viņa arī kļuvusi par galveno ieroci Galaktiskajā karā starp divām citplanētiešu rasēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti