Egons Dombrovskis un peonijas – raidījums «Kultūrdobe» sezonu sāks ciemos pie Liepājas teātra aktiera

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jaunā Latvijas Televīzijas raidījuma “Kultūrdobe” pirmajā sērijā raidījuma vadītāja Henrieta Verhoustinska dosies ciemos pie Liepājas teātra aktiera Egona Dombrovska un viņa sievas, floristes Evitas Dombrovskas. ''Kutūrdobes'' raidījumi būs vērojami no 4. jūlija sestdienās pulksten 18.20 LTV1 un REPLAY.lv.

Henrieta Verhoustinska atklāj, ka pirmajā raidījumā būs gan pāris negaidītas epizodes, gan īpašs Egona Dombrovska priekšnesums peonijām. Aktieris pats ar peonijām nodarbojas diezgan maz, jo viņa galvenais uzdevums dārzā ir pļaut. Toties Evita Dombrovska atklās Henrietai Verhoustinskai, kā dalīt peonijas un citus krāšņo puķu noslēpumus.

““Kultūrdobe” nebūs dārzkopības raidījums, bet gan raidījums par cilvēkiem dārzā,” norāda raidījuma vadītāja. “Pirmā raidījuma filmēšanā bija tiešām patīkami vērot, kā divi cilvēki mājas, kas kādreiz bijušas faktiski drupās, ar savu darbu ir padarījuši ļoti skaistas un apdzīvojamas. Apkārt zied puķes, ir iestādīti koki, tas bija ļoti simpātiski,” priecājas Henrieta Verhoustinska.

Raidījums “Kultūrdobe” ir viens no Latvijas Televīzijas vasaras sezonas lielākajiem jaunumiem. Kultūras raidījumu redakcijas veidotā projekta idejas autore un vadītāja Henrieta Verhoustinska ar kultūras personību palīdzību mēģinās saprast, kā iekopt savu pirmo dārziņu. Dārzamīļu, ar kuriem Henrieta Verhoustinska ir itin labās attiecībās, netrūkst nevienā mākslas jomā, turklāt katram ir sava iemīļotā dārza kultūra. Raidījums «Kultūrdobe» ļaus paraudzīties uz kultūras personībām un mākslas pasaules autoritātēm no negaidīta rakursa un skars tādas svarīgas tēmas kā ekoloģija un cilvēka iedarbība uz dabu. Vienlaikus raidījums būs izklaidējošs un ar humora dzirksti.

Idejas autore un vadītāja – Henrieta Verhoustinska, režisore – Gunta Gaidamaviča, producents – Artis Dobrovoļskis.

“Kultūrdobe” – no 4. jūlija sestdienās pulksten 18.20 LTV1 un REPLAY.lv, savukārt portālā LSM.lv būs atrodams papildu saturs un profesionālu dārznieku padomi par augiem, ko lolo kultūras personības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti