Aicina pieteikties fotogrāfijas rezidencei Kuldīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Fotogrāfi un mākslinieki, kuri izmanto fotogrāfiju, aicināti pieteikties fotogrāfijas rezidencei Kuldīgā. Rezidences programmu organizē ISSP sadarbībā ar Kuldīgas mākslinieku rezidenci. Dalībai programmā tiks izvēlēti trīs mākslinieki gan no Latvijas, gan ārzemēm. Rezidence ilgs trīs nedēļas. Pieteikties iespējams līdz 15.aprīlim.

Fotogrāfijas rezidences programma paredzēta fotogrāfiem un māksliniekiem, kuri izmanto fotogrāfiju un vēlas pavadīt laiku Kuldīgā, veidojot jaunus darbus vai turpinot jau iesāktu projektu. Rezidence noritēs no 5. līdz 26.augustam. Mākslinieki aicināti savos darbos pievērsties Kuldīgai, tās iedzīvotājiem un vietējām tradīcijām.

Programmas mērķis ir paskatīties no cita skatupunkta uz kultūrvēsturiski bagāto pilsētu un veicināt pārdomas par tās identitāti mūsdienās. Rezidenti uzturēsies Kuldīgas mākslinieku rezidences telpās - restaurētā koka māju kompleksā ar plašu dārzu pašā pilsētas centrā.

Rezidence notiks vienā laikā ar Starptautisko fotogrāfijas vasaras skolu (ISSP), kas norisināsies no 6. līdz 14.augustam Pelčos - netālu no Kuldīgas. Rezidentiem būs iespēja piedalīties ISSP vakara lekciju programmā un veidot kontaktus ar starptautiskiem fotogrāfijas jomas profesionāļiem.

Rezidences laikā māksliniekiem tiek piedāvāta vieta dzīvošanai un strādāšanai. Tiks izvēlēti trīs mākslinieki, balstoties uz iesūtīto pieteikumu kvalitāti.

Vairāk informācijas pieejams un pieteikties iespējams rezidences mājaslapā.

Fotogrāfijas rezidence Kuldīgā tiek rīkota kopš 2012.gada.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti