Rīta Panorāma

Kallasa parlamentā apliecina uzticību atklātības principiem

Rīta Panorāma

Skolēni rada gudro laistīšanas sistēmu dobēm

"Stabilizators 3" pārspēj "Bārbiju" ASV kino topā

«Stabilizators 3» pārspēj «Bārbiju» ASV kino topā

Aizvadītajā nedēļas nogalē visvairāk skatītā filma Ziemeļamerikā bija "Stabilizators 3" ar Denzelu Vašingtonu galvenajā lomā. Šķiet, tas jau sāk kļūt nedaudz nepieklājīgi, bet otrajā vietā atkal ir "Bārbija", kas arī kļuvusi par šī gada ienesīgāko filmu. 

Pēc darba beigām valdības specvienībā "Stabilizatora" galvenais varonis Roberts Makols cenšas samierināties ar pagātnes rēgiem un rod mierinājumu apspiesto aizstāvībā. Itālijas dienvidos viņš atklāj, ka jaunos draugus kontrolē vietējās mafijas vadoņi, un briesmu brīdī viņam jāstājas pretī noziedzniekiem.

Režisora Antuāna Fukuā trešā šīs sērijas filma nedēļas nogalē nopelnīja 34 ar pusi miljonus dolāru un līderpozīcijas ieņēma diezgan pārliecinoši.

"Bārbijas" kontā ienācās tikai 10,5 miljoni dolāru, bet iespaidīgi ir kopējie šī projekta panākumi pasaulē. Lente jau nopelnījusi apmēram 1,4 miljardus dolāru, un pārspēts iepriekšējais līderis – filma par simpātisko santehniķi "Supermario".

Jāpiebilst, ka arī "Bārbenheimera" fenomena otra puse negrasās padoties, un "Openheimers" nedēļas nogalē ieņēma 5. vietu ar pieciem ar pusi miljoniem. Ievērojama ir arī filmas par ASV atombumbas tēvu kopējā peļņa – 853 miljoni, kas tai dod 3. vietu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti