Ņujorkā «Comic Con» pasākumā pulcējas fantāzijas cienītāji

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņujorkā notiek ikgadējais “Comic Con” pasākums. Tajā piedalās simtiem īpaši tērpti fantāzijas, zinātniskās fantastikas un komiksu cienītāji.

Organizētāji informēja, ka pasākums ilgs līdz svētdienai un tā laikā būs iespējams nopirkt tematiskās komiksu preces un tikties ar daudziem pazīstamiem māksliniekiem, aktieriem un režisoriem.

Uz atklāšanu Manhetenas 32. ielā bija ieradušies daudzi maskās tērpti personāži, tostarp Kapteinis Amerika, Dārts Vaiders, Supersieviete un citi populāri Amerikas popkultūras tēli.

Apmeklētāji žurnālistiem norādīja, ka “Comic Con” ir lieliska iespēja iejusties savu iemīļoto varoņu tēlos un satikties ar domubiedriem. Savukārt tērpi un maskas pasākumam tiek veidotas vairākus mēnešus.

Vienlaikus Ņujorkā atklāta arī Britu bibliotēkas sagatavotā izstāde par Hariju Poteru un maģijas vēsturi. Interesenti tajā var iepazīties ar retām grāmatām un rokrakstiem, maģijā izmantotiem artefaktiem, kā arī ar priekšmetiem no izdevniecības “Scholastic” un rakstnieces Roulingas personīgā arhīva.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti