Naomi Kempbela 50 gadu vecumā pirmoreiz kļuvusi par māti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Britu supermodele Naomi Kempbela otrdien paziņojusi, ka kļuvusi par māti meitenītei. Kempbelai tas ir pirmais bērns. Naomi sestdien svinēs 51. dzimšanas dienu.

“Skaistā mazā svētībiņa ir izvēlējusies mani par savu māti. Es jūtos ārkārtīgi pagodināta, ka šī maigā dvēsele ir ienākusi manā dzīvē. Man trūkst vārdu, lai aprakstītu saikni uz mūžu, kas būs mums ar tevi, manu eņģelīt. Pasaulē nav lielākas mīlestības,” savā “Instagram” profilā raksta Kempbela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

"Instagram" apsveikumu ielikusi arī Naomi māte Valērija Morisa-Kempbela: "Apsveicu savu meitu Naomi ar meitiņas dzimšanu. Esmu ārkārtīgi priecīga, jo ilgi gaidīju iespēju kļūt par vecmāmiņu."

CNN norāda, ka 50 gadu vecā Kempbela līdz šim nebija publiskojusi informāciju, no kuras varētu noprast, ka viņa gaida mazuli. Taču agrāk viņa intervijās ir teikusi, ka gribētu bērnus, turklāt vēlas pati laist pasaulē mazuli, nevis adoptēt.

“Es visu laiku domāju par bērniem. Ņemot vērā zinātnes sasniegumus, domāju, ka es to varētu izdarīt, kad gribēšu,” pirms dažiem gadiem Kempbela stāstīja intervijā laikrakstam “Evening Standard”.

Uz jautājumu, vai viņa būtu gatava kļūt par vientuļo māti, Kempbela toreiz atbildēja: “Nē, es vēlos, lai bērnam būtu arī tēvs. Manuprāt, tas ir svarīgi.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti