Kultūrdeva

"Kultūrdeva"

Kultūrdeva

Koriem mazliet jāpaciešas

Kad atdzīvojas van Gogs un Lāčplēsis

Kur atdzīvojas van Gogs un Lāčplēsis – Andrejs Alens dodas uz «Digital Art House»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Šonedēļ viesojos Skolas ielā 2, kur mājo “Digital Art House”.

"Kultūrdeva" ar Andreju Alenu

Ir forši, kad cilvēkā tieksme izzināt apvienojas ar elastīgu pielāgoties spēju. Šāda kombinācija arī dzen mani pa pasauli. Esmu ceļotājs, aktieris un tagad ar prieku arī televīzijas darbinieks. LTV “Kultūrdevā” man ir dota iespēja apmeklēt dažādus kultūras notikumus, izrādes, izstādes, festivālus un padalīties ar iespaidiem plašāk.

Skolas iela 2 Rīgā ir adrese, kura jau izsenis ieņēmusi ļoti aktīvu lomu sabiedriskajā dzīvē. Kādreiz šeit bijis padomju kinoteātris bērniem “Pionieris”, kurā rādīja dažādas ideoloģiska satura multfilmas. Jaunāki cilvēki šo ēku atceras kā skandalozo “Essential” klubu.

Tagad šeit mitinās multimediālais mākslas centrs “Digital Art House”. Multimediālas izstādes ir inovatīvs veids, kā rādīt slavenus mākslas darbus mūsdienu “vizuālajiem” cilvēkiem, kuriem, iespējams, ierastais gleznu formāts nešķiet gana aizraujošs.

“Digital Art House” iekustina gleznas, ar tām caur divdesmit projektoriem izkrāsojot visu telpu, liekot sajusties kā citā dimensijā. Fantastisks veids piesaistīt jauniešus un ieinteresēt tos ne vien glezniecībā, bet pat skolas izdevumu izpildē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti