Ko tu proti, Latvija?

Izsludināta jauna pieteikšanās košajam talantu šovam "Ko tu proti, Latvija?"

Ko tu proti, Latvija?

"Ko tu proti, Latvija?"

JAUNUMS! "Ko tu proti, Latvija?"

Kādus Ginesa rekordus grib lauzt «Ko tu proti, Latvija?» dalībnieki? Iepazīsti pirmā raidījuma sāncenšus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

No 12. marta sestdienu vakaros Latvijas Televīzijā būs vērojams jauns, košs talantu šovs "Ko tu proti, Latvija?" – par žūrijas un skatītāju uzmanību un atzinību sacentīsies dejotāji, dziedātāji, triku meistari, komiķi, kā arī citi pārsteidzoši talantīgi dalībnieki. Ar kādām dotībām dalībnieki pārsteigs pirmajā raidījumā?

Spēka jogas treneris Sandis Inzelbergs

Sandis Inzelbergs
Sandis Inzelbergs

Sandis, attīstot savas prasmes, iedvesmojies no Brūsa Lī, kā arī ukraiņu un ASV spēka jogas skolotājiem. Viņš vēlētos iekļūt Ginesa rekordu grāmatā ar ilgāko stāju uz rokām ar vienu kāju aiz vidukļa. Sandis ievēro īpašu dienas režīmu, viņa vienīgā ēdienreize, kad ēd un padzeras, ir pulksten 22.00 vakarā. Spēka jogas treneris vēlas ar savu piemēru iedvesmot cilvēkus vairāk ticēt sev.

Iluzionists Nauris Pinne

Nauris Pinne
Nauris Pinne

Naurim pirmo triku savulaik parādīja māsa, bet nu jau astoņus gadus viņš savas prasmes trenē mērķtiecīgi. Nauris teic, ka iluzionista profesiju jāapgūst pašmācības ceļā, nekad nebeidzot mācīties. Viņš arī spēlē šahu, ātri iepazīstas un iejūtas svešinieku pulkā, spēj zem ūdens neelpojot pavadīt divas minūtes un 32 sekundes, labprāt gatavo garšīgu picu un saldos ēdienus. Iluzionista sapnis ir uzstāties šovā "Pen & Taller Fool Us", kā arī apgūt hipnozi un mentālismu.

Dziedātāja Beate Megija Baranovska

Beate Megija Baranovska
Beate Megija Baranovska

Beates Megijas pirmos soļus mūzikā veicināja mamma, jo dziedāšana bija viņas pašas nepiepildītais sapnis. 16 gadus jaunā dziedātāja teic, ka mūzika ir viņas sirdslieta un ka viņas sapnis ir uzstāties kopā ar Raimondu Paulu, Samantu Tīnu un Aminatu.

Bumbu triku meistare Ilze Luno

Ilze Luno
Ilze Luno

Ilze Luno savulaik spēlējusi Latvijas basketbola izlasē, studējusi Amerikas Savienotajās valstīs, vēlāk kļuvusi par starptautiski atzītu bumbu triku meistari. Ilze priecājas, ka šovam viņu pieteicis Rīgā dzīvojošais brālis un ka viņai būs iespēja Latvijā parādīt savas prasmes. Ilze māk driblēt ar sešām bumbām vienlaicīgi. 

Dziesmu tulkotājs Deniss Demčenko

Deniss Demčenko
Deniss Demčenko

Deniss savas īpašās spējas tulkot dziesmas apjauta 21 gada vecumā. Viņa lielākā skatuve ir "TikTok" platforma, ar ko pilnīgi pietiekot. Deniss Ginesa rekordu grāmatā vēlētos iekļūt ar visātrāk norepoto dziesmu pasaulē. Trīs interesanti fakti par Denisu – garšo marinēti gurķi, dievina puķainus kreklus un nekad nav redzējis filmu "Titāniks". 

Skrituļslidotāja Anna Pavlova

Anna Pavlova
Anna Pavlova

Anna trīs gadu vecumā apjauta, ka viņai padodas skrituļošana. Meitene cer, ka skrituļslidošanu iekļaus olimpiskajās spēlēs un viņa reiz varēs tajās sacensties. Anna ir piedalījusies sacensībās "GG Fest", kurā uz vienas kājas izpildījusi triku "180". Viņa vēlētos uzstāties visai pasaulei! Nekad nav gribējusi no sava talanta izkopšanas atteikties, jo ļoti patīk skrituļot, apgūt jaunus trikus un iepazīties ar jauniem draugiem.

Bundzinieks Olivers Cimoška

Olivers Cimoška
Olivers Cimoška

Olivera talantu vecāki pamanījuši jau divu gadu vecumā. Pirmā dziesma, ko Olivers "nospēlēja" uz bļodām, bija "Queen" kompozīcija "We will rock you". Tagad viņam ir 7 gadi un vēlme uzstāties draugiem. Mamma teic, ka iesākumā dēls varētu savu talantu parādīt uz Olaines Mežaparka skatuves. Olivers ļoti vēlas akustiskās bungas, bet tētis norāda, ka tas būs iespējams tikai tad, kad ģimene no dzīvokļa pārvāksies uz dzīvi mājā. Puisis nedaudz māk spēlēt arī sintezatoru, vēlētos apgūt dejošanu. Olivera mīļākā rokgrupa ir "Guns'n'Roses".

"Drag queen" māksliniece KNTY

KNTY
KNTY

KNTY iedvesmo popkultūra, Parisa Hiltone, divtūkstošie gadi, Lady Gaga un Madonna. Talantus izkopt palīdz mūzikas skolā iegūtās prasmes un "Youtube" pamācību video. KNTY pieteicās šovam 29 sekundes pirms reģistrācijas beigām. Šovā māksliniece piedalās, lai cilvēki Latvijā nebūtu tik aizspriedumaini, lai iepazītu un nedaudz atmaigtu pret savādākiem, bet ļoti talantīgiem cilvēkiem. KNTY māk izcept dievīgus kanēļa rullīšus un skriet pa bruģi augstpapēžu kurpēs. 

Par raidījumu

"Ko tu proti, Latvija?" atlases raidījumos un pusfinālos dalībniekus vērtēs tikai žūrija: LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, sudraba un bronzas medaļu ieguvēja, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš. Savukārt fināla tiešraidē 30. aprīlī uzvarētāju balsojumā noteiks tikai skatītāji. 

Kopā notiks pieci atlases raidījumi, katrā piedalīsies septiņi līdz astoņi dalībnieki. No katras atlases kārtas pusfinālā iekļūs divi dalībnieki. Katrā pusfinālā piedalīsies pieci dalībnieki, no kuriem divi labākie iekļūs finālā. 

Viens no četriem "Ko tu proti, Latvija?" finālistiem, kurš saņems vislielāko skatītāju atbalstu, iegūs galveno balvu – 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

"Ko tu proti, Latvija?" – no 12. marta sestdienās pulksten 21.05 LTV1 un REplay.lv. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti