Jauns singls dziedātājai, kas iesildīs grupu «LP»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Klajā nācis dziedātājas ANNNAS jaunākais singls “The one that got away”, kas tika sarakstīts kopā ar igauņu mūziķi Uku Moldau un Kasparu Ansonu dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” ietvaros, informē Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports.  

ANNNAS pirmā debija uz Latvijas skatuves būs 2. jūlijā Siguldas pilsdrupās, kur viņa ar savu mūziku iesildīs tūkstošiem grupas "LP" fanu.

ANNNA ir mūzikas producente un dziedātāja no Amsterdamas. Viņas veldzējošais, sapņainais vokāls un dziesmu teksti aizved klausītājus vizuālā piedzīvojumā ikkatrā no viņas dziesmām. Globālā sasilšana un vispasaulīgas problēmas ir dažas no tēmām, par ko viņa dzied ar savu “no love songs” attieksmi. Viņas mūzika ir kas jauns, svaigs un neparasts: neskaitāmi vokālie elementi un dziesmu teksti parāda viņas domu klusos ūdeņus.

Dziesma "The one that got away" ir tapusi "RIGaLIVE" dziesmu rakstīšanas nometnes šī pavasara sesijā. "RIGaLIVE" nometnes sesijas ir pulcējušas vairākus atzītus ierakstu māksliniekus, producentus un izpildītājus un vairākas tajā radītās dziesmas ir iekarojušas Latvijas radio topu virsotnes, tostarp repera anša un Kristīnes Pāžes “Zemes stunda” un daudzas citas.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti