Panorāma

Lietuvā prezidenta vēlēšanās un referendumā lielāka aktivitāte

Panorāma

Panorāma

Latvija lepojas ar Donu!

2000 cilvēku Doma laukumā sekojuši Dona sekmēm Eirovīzijā: «Beidzot Latvija var lepoties!»

Nedaudz nosaluši, bet ļoti, ļoti lepni par Donu un Latviju!  Aptuveni 2000 skatītāju vakar izmantoja iespēju piedzīvot Dona uzstāšanos Eirovīzijas finālā kopā ar citiem līdzjutējiem Vecrīgā, Doma laukumā.

Neskatoties uz to, ka nakts dzestra, Doma laukumā, pēc policijas datiem, bija sanākuši ap diviem tūkstošiem cilvēku. Cits ar šalli un cepuri, cits ar pledu. Vēl kādu sildīja Latvijas karogs, lepni uzlikts uz muguras. Kāds, lai nenosaltu, pie lustīgākiem priekšnesumiem arī dejoja. 

Zīmīgi, ka Dons Eirovīzijas finālā 11. maijā bija  ar 11. kārtas numuru. Kad pienāca viņa kārta – ovācijas bija dzirdamas, šķiet, visā Vecrīgā.

Lepnums par Donu atbalstītāju acīs redzams jau pēc uzstāšanās.

"Tas ir brīnišķīgi! Lieliski! Viss ir brīnišķīgi. Ļoti pozitīvi un skaisti! Tik emocijām pilni, vienkārši! Un kā visi arī jūt līdzi un dzied. Tas ir ļoti skaisti," Latvijas Televīzijai sacīja Alise un Daniela.

"Dons bija pārliecinošāks nekā aizvakar. Noteikti," vērtēja Kārlis. "Viņš bija pārliecinātāks par sevi, uzdrīkstējās izdarīt vairāk nekā aizvakar. Fināls tomēr ir fināls! 

Beidzot, beidzot ir kaut kas, par ko Latvijā var lepoties! Hokejs, basketbols un Eirovīzija! Ko var vairāk vēlēties?"

Un tiešām, Dons ir lauzis Eirovīzijas astoņu gadu lāstu, tiekot finālā, tāpēc kvēlākajiem faniem nekas nebija par šķērsli sagaidīt arī rezultātus. Visi kā viens teica – Don, tu esi mūsu lepnums!

"Es esmu ļoti priecīga! Tiešām! 16. vieta, ņemot vērā sākotnējās prognozes, man tas tiešām liekās wow! Esmu ļoti priecīga! Nosalusi, bet ļoti priecīga," teica Madara. 

"Dons bija pelnījis tikt finālā! Viņš ir baigais malacis! Liels lepnums par viņu. Tiešām," piebalsoja Zane.

"Malači! Tā vieta, ko dabūja ir apsveicama. Lepojos," pauda Megija un Marta.

"Dons ir lielākais Latvijas lepnums šajā gadā, un es lepojos no visas sirds ar viņu! Viņš nav pēdējā vietā! Viņš ir tieši pa vidu! Un tas ir pats labākais! Un mēs tiešām lepojamies ar viņu," teica Doma laukumā sastaptās meitenes.

Dons un Latvijas delegācija mājās atgriežas svētdienas vakarā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti