Trešdien Dziesmu un deju svētkos gaidāmi četri lieli notikumi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Trešdien Dziesmu un deju svētku lielākie notikumi ir gaidāmi Vērmanes dārzā, Dailes teātrī, Rīgas Latviešu biedrības namā un Arēnā „Rīga”, vēsta pasākumu rīkotāji. Vispirms pa dienu interesenti varēs doties uz mazākumtautību kolektīvu koncertu un Amata meistaru darinājumu gadatirgu Vērmanes dārzā, kā arī Latvijas amatierteātru izrādēm Dailes teātrī. Savukārt, vakara programmā koncerti Rīgas Latviešu biedrības namā un Arēnā „Rīga”.

„Šodien būs četri lielie notikumi,” uzsver Dziesmu un deju svētku rīkotāju pārstāve Inga Vasiļjeva. „Viens no tiem - pūtēju orķestru skate, kur tiks noskaidrots labākais Latvijas pūtēju orķestris. Sākot no 12.00 Vērmanes dārzā notiks mazākumtautību kolektīvu koncerts „Gaismas avots”, kur uzstāsies visdažādākie kolektīvi - raibi, krāšņi, azartiski. Lielie, centrālie notikumi ir vakarā. Divi maksas pasākumi: viens no tiem Rīgas Latviešu biedrības namā būs Ņujorkas latviešu kora koncerts, savukārt, Arēnā „Rīga” plkst.19.00 būs vokāli simfoniskās mūzikas koncerts.”

Vasiļjevs norāda ka vokāli simfoniskās mūzikas koncertā pulcēsies profesionālie un amatierkori. „Koncerts būs vērienīgs, ar plašu programmu. Tajā būs redzami 14 Latvijas profesionālie diriģenti, dažādi solisti, instrumentālisti. Visi ir laipni aicināti,” norāda Vasiļjeva.

Vēstīts, ka Dziesmu un deju svētku pasākumi Latvijā sākās svētdien un turpināsies visu šo nedēļu, līdz noslēgsies svētdien Mežaparkā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti