Jau rīta agrumā veidojas lielas rindas pēc Dziesmu svētku biļetēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Vairākas stundas pirms Dziesmu svētku biļešu pārdošanas sākuma pie biļešu kasēm Rīgā dažviet jau izveidojušās pamatīgas rindas. Par to Latvijas Radio informēja aculiecinieki. Iedzīvotāji iegādāties biļetes uz vasarā notiekošajiem svētkiem, var no šodienas - gan "Biļešu paradīzes" kasēs, gan internetā.

 

 

Aculiecinieku un Latvijas Radio novērojumi liecina, piemēram, pie Dailes teātra rindā reģistrējušies jau vairāk nekā 100 cilvēku, pie Nacionālā teātrā rinda gan pagaidām mazāka - ap 50. Tiesa, prmie cilvēki pie Nacionālā teātra ar segām un krēsliņiem ieradušies jau ap diviem naktī.

Ziņo, ka arī Siguldā un citās vietās biļešu kārotāji gatavi stāvēt rindā krietnu laiku.

Biļešu tirdzniecība "Biļešu paradīzes" kasēs sāksies pulksten 11.00, bet internetā "www.bilesuparadize.lv" tās varēs iegādāties stundu vēlāk - no pulksten 12.00.

Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) ir aicinājis novadu un pilsētu pašvaldības biļešu tirdzniecības sākšanas dienā rast iespēju nodrošināt savas pašvaldības iedzīvotājiem piekļuvi publiskajam interneta tīklam bibliotēkās un citās pašvaldības telpās, lai iedzīvotāji varētu iegādāties biļetes arī internetā.

Ņemot vērā, ka svētkus plāno apmeklēt gan Latvijas, gan ārvalstu iedzīvotāji, LNKC lūdz cilvēkus būt pacietīgiem, gaidot "Biļešu paradīzes" sistēmas atbildi uz biļešu pirkuma pieprasījumu internetā. Visi biļešu pirkuma pieteikumi tiks saņemti un automātiski ievietoti datu apstrādes sistēmā.

Biļetes, kas tiks rezervētas telefoniski, tiek lūgts izpirkt divu nedēļu laikā. Iepriekšējā rezervācijā neizpirktās biļetes publiskā tirdzniecībā tiks nodotas 1.maijā.

Par svētkiem un biļešu iegādi var uzzināt vietnē "dziesmusvetki.tv".

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti