Biļetes uz Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem maksās no 2 līdz 20 eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

19.maijā Ministru kabinets apstiprinātajis noteikumus par XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumu biļetešu cenām  - biļetes uz svētku norisēm maksās no diviem līdz 20 eiro.

"Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku biļešu politika ir vērsta uz pieejamību dažādām iedzīvotāju grupām. Vēlamies akcentēt, ka ļoti daudz notikumu svētku laikā būs bez maksas, lai jebkuram interesentam būtu iespēja sajust īpašo svētku gaisotni," akcentē svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

Uz maksas pasākumiem lielākais biļešu daudzums maksās divus, četrus un sešus eiro, bet skolēni, uzrādot skolēnu apliecību, un daudzbērnu ģimenes ar "3+Ģimenes karti" biļetes varēs iegādāties ar 20% atlaidi. Bērni līdz septiņu gadu vecumam, ja viņiem nebūs nepieciešama sēdvieta, pasākumus varēs apmeklēt bez maksas. Arī visi svētku dalībnieki, uzrādot svētku dalībnieka karti, varēs vērot noslēguma koncertu un tā ģenerālmēģinājumu Mežaparka Lielajā estrādē.

Biļešu tirdzniecība sāksies 23.maijā, un to nodrošinās "Biļešu paradīze". Vienā pirkuma reizē pircējam uz vienu pasākumu būs iespējams nopirkt līdz astoņām biļetēm.

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumu programma būs skatāma Latvijas Televīzijā.

Kā vēstīts, no 6. līdz 12.jūlijam Rīgā notiks XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki. Tos rīko Valsts izglītības satura centrs.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti