«Zirgu pastā» aplūkojami «Tabakas fabrikas» radošā kvartāla metu konkursa darbi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā “Zirgu pasts” visu janvāri apskatāma izstāde, kurā var iepazīties ar septiņiem arhitektu darbiem, kas atzīti par labākajiem konkursā par “Tabakas fabrikas” kvartāla attīstību.

Metu konkurss noslēdzās decembrī, un tajā iesniegtos darbus vērtēja starptautiska žūrija, kuras sastāvā bija arhitekti no Latvijas un Dānijas.

Kopsummā godalgotas ir septiņas vietas – pirmā, otrā, trešā, kā arī piešķirtas četras veicināšanas balvas. Dzirnavu ielā 46, “Zirgu pastā”, izstāde aplūkojama  katru darba dienu no 9.00 līdz 17.00  līdz februāra sākumam.

Aplūkojami "Tabakas fabrikas" metu konkursa uzvarētāju darbi
00:00 / 00:24
Lejuplādēt

“Pirmās vietas ieguvējs konkursā ir arhitektu birojs “NRJA”, kas tiek tulkots kā “No Rules just Architecture”, viņu piedāvātais risinājums tika uzskatīts par pašu labāko gandrīz vienbalsīgi no visas žūrijas komisijas puses,” stāsta stāsta “Valsts nekustamo īpašumu” projekta daļas vadītājs Armands Rabovičs. “Nākotnē vīzija paredz, ka Miera ielā 58 atradīsies Latvijas Kultūras akadēmijas Radošo industriju inkubators, Kino muzejs un Latvijas Fotogrāfijas muzejs.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti