Es mīlu ēdienu!

«Es mīlu ēdienu» 4. sērija

Es mīlu ēdienu!

«Es mīlu ēdienu» 6. sērija

Es mīlu ēdienu! 5. sērija

Steiks ar dārzeņiem garšaugu sviestā – «Es mīlu ēdienu» recepte

Debešķīgus vai varbūt grēcīgus našķus baudīt LTV raidījums “Es mīlu ēdienu” un dzīves gardēde Ilze Jurkāne dodas pie Andrieva Jansona – “Raunas dārza” eklērnīcas īpašnieka. Andrievs galdā ceļ gan garneļu salātus, gan steiku.

Sastāvdaļas

  • Antrekota steiki – katram ēdājam viens,
  • daudz sāls un piparu,
  • redīsi,
  • sparģeļi,
  • sarkanie sīpoli,
  • 100 g garšaugu sviesta,
  • folija.

Pagatavošana

Steiku kārtīgi apsāla un appiparo no abām pusēm. Dārzeņus sagatavo cepšanai uz grila,  tos noblanšējot.

No folijas izveido šālīti, tajā liek dārzeņus un pa virsu gabaliņus garšaugu sviesta.

Cep uz grila steiku 4-5 minūtes no katras puses. Blakus uz grila liek šālīti ar dārzeņiem. Ja steiku cep uz pannas, tad jālieto eļļa. Uz grila eļļa nav nepieciešama.

Pasniedz katram ēdājam vienu steika gabalu un blakus servē dārzeņus.

0 komentāri
Pievienot komentāru
Komentēt vari ar kādu no saviem sociālo mediju profiliem
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Populārākie
Interesanti