Sadaļas Sadaļas

Iekodies Kurzemē

«Iekodies Kurzemē» 3. sērija. Saldus

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. Saldus. Jaunauces muiža, medus, lavandu lauki un puzuru darināšana

Iekodies Kurzemē. Sklandrauši, skābputra un suitu maize

Skābputra - «Iekodies Kurzemē» recepte

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē" devās izzināt skābputras noslēpumus Alsungā. Piedāvājam Kurzemes skābputras recepti.

Sastāvdaļas:

  • 2 l ūdens
  • 200 g putraimu
  • 1,5 l rūgušpiena
  • sāls

Pagatavošana:

  1. Katlā ielej ūdeni, ieber putraimus, sāli pēc garšas un uzvāra. 
  2. Noputo.
  3. Tad lēnām pievieno rūgušpienu. Apmaisa. 
  4. Kad rūgušpiens sarāvies, putra gatava.
  5. Var ēst uzreiz vai nākamajās dienās sarūgušu kā dzērienu.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt