Skābputra - «Iekodies Kurzemē» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē" devās izzināt skābputras noslēpumus Alsungā. Piedāvājam Kurzemes skābputras recepti.

Sastāvdaļas:

  • 2 l ūdens
  • 200 g putraimu
  • 1,5 l rūgušpiena
  • sāls

Pagatavošana:

  1. Katlā ielej ūdeni, ieber putraimus, sāli pēc garšas un uzvāra. 
  2. Noputo.
  3. Tad lēnām pievieno rūgušpienu. Apmaisa. 
  4. Kad rūgušpiens sarāvies, putra gatava.
  5. Var ēst uzreiz vai nākamajās dienās sarūgušu kā dzērienu.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti