Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. Sklandrauši, skābputra un suitu maize

Iekodies Kurzemē

Iekodies Kurzemē. Baltā sviesta gatavošana Rucavā. Niedru jumti Ķoņciemā

Iekodies Kurzemē. Saldus. Jaunauces muiža, medus, lavandu lauki un puzuru darināšana

Saldēdiens no grūbām un dzērvenēm - «Iekodies Kurzemē» recepte

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē"  viesojas pie saimnieces Saldus novadā un gatavo saldo ēdienu. Šī ir ļoti sena Kurzemes garšas recepte, kas gatavota pēc zvārdenieces Dzirdras Lāces atmiņām. Šo saldo ēdienu gatavo ziemas periodā, īpaši ap Ziemassvētkiem. 

Sastāvdaļas:

  • 300 g vārītu grūbu
  • 3 ēd.k. medus
  • 100 g samaltu dzērveņu
  • Ogas dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Grūbas izvāra un atdzesē. 
  2. Tad noskalo.
  3. Pievieno medu un samaltās dzērvenes, visu samaisa.
  4. Saldo dekorē ar veselām dzērveņu ogām.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti