Biezpiena krēms zemeņu mērcē - «Īstās latvju saimnieces» recepte

Šoreiz Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībnieces ciemojās pie Saldus novada Zvārdes pagasta “Puteņu” saimnieces Rasmas Balodes. Čaklā saimniece ciemiņus pacienāja ar biezpiena krēmu zemeņu mērcē.

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 500 g
  • Skābais krējums 200 g
  • Saldais krējums 150 g
  • Pūdercukurs 150 g

Pagatavošana

Skābo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, pievieno saldo krējumu, kuļ viendabīgā masā. Pievieno biezpienu, visu sakuļ gaisīgu. Liek vēsā telpā.

Pasniedz ar svaigu vai saldētu zemeņu mērci.

Pēdas virs baltās, gaisīgās biezpiena masas veido no svaigām dzērvenēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt