Nepieciešams:
- Maršmelova zefīri.
- Cepumi (izvēlaties mazāk saldus).
- Šokolāde.
Pagatavošana: Uz katra cepuma uzliek gabaliņu šokolādes. Maršmelova zefīru uzdur uz iesma un ugunskurā vai uz grila apcep nedaudz brūnu, tad karstu liek uz šokolādes. Uz karstā zefīra uzliek vēl vienu cepumu. Viegli saspiež. Nedaudz pagaida, lai šokolāde izkūst.
Uzmanīgi! Zefīri ir karsti, tos nevajag ņemt rokās!
Variants: Izvēlas cepumus ar šokolādes pārklājumu – piemēram, "Selgas" cepumus ar šokolādes glazūru vienā cepuma pusē. Tad uz tās puses, kura pārklāta ar šokolādi, uzliek karsto zefīru, virsū otru cepumu ar šokolādes pusi uz zefīra.
Šokolādes vietā var izmantot dažādas šokolādes masas.
Dažādas idejas maršmelovu un cepumu gatavošanai: