Cepumu un biezpiena kārtojums. Gatavojam kopā ar bērniem!

Svētku brīvdienās kopā gatavojams gards un skaists deserts.

Iesakām pašiem mazākajiem!

Mīļie vecāki, mēs esam radījuši drošu un radošu platformu zinātkāriem pirmsskolas vecuma bērniem - LSM Bērnistaba!

Bērnistabā ir interesanti un attīstoši uzdevumi, spēles, filmas, eksperimenti, zīmēšana, vakara pasaciņa un daudz kā cita.

 

Šo darbu bērni var paveikt pavisam viegli.

Nepieciešams:

  • 200 g biezpiena,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 1 ēdamkarotes cukura,
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura,
  • 200 g auzu pārslu cepumu,
  • Svaigas vai saldētas ogas.

Pagatavošana:

Cepumus sadrupina.

Biezpienu ar karoti saberž smalkāk, lai nav lielu graudainu gabalu. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, iemaisa biezpienu.

Deserta traukā kārtām liek sadrupinātos cepumus, biezpiena masu un ogas, rotā ar ogām.

Atstāj uz 30 minūtēm, lai garšas sadraudzējas.

Variants: Auzu pārslu cepumu vietā varat izvēlēties citus pēc izvēles, tāpat saldā krējuma vietā varat izmantot skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti