Sports / Hokejs
Norvēģi nepiepilda Latvijas cerības; vieta ceturtdaļfinālā būs jāizcīna hokeja spēlē pret Šveici
(pa...
Norvēģi nepiepilda Latvijas cerības; vieta ceturtdaļfinālā būs jāizcīna hokeja spēlē pret Šveici (papildināts)
Latvijas izlases konkurenti uz vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Slovākijas hokejisti otrdien priekšsacīkšu kārtas noslēgumā ar 4:1 pieveica Norvēģijas valstsvienību un saglabāja izredzes tikt izslēgšanas turnīrā. Latvijas valstsvienībai vietu ceturtdaļfinālā garantēs vismaz viens punkts dienas pēdējā spēlē pret grupas spēcīgāko komandu Šveici. 
Latvijas hokeja izlase ceļā uz ceturtdaļfinālu tiksies ar Šveici, cerības uz norvēģu palīdzību velta...
Latvijas hokeja izlase ceļā uz ceturtdaļfinālu tiksies ar Šveici, cerības uz norvēģu palīdzību veltas
Pēdējo spēli pasaules čempionāta grupas kārtā otrdien vakarā aizvadīs Latvijas hokeja izlase, kas "Arēnā Rīga" tiksies ar līdz šim nezaudējušajiem šveiciešiem. Iekļūšanai ceturtdaļfinālā mājiniekiem būs nepieciešams gūt vismaz vienu punktu, jo uzdevumu dienas pirmajā spēlē neatviegloja Norvēģijas valstsvienība, kas pamatlaikā zaudēja Slovākijai.
Slovēnijas hokeja izlase nespēj atņemt punktus Slovākijai
Slovēnijas hokeja izlase nespēj atņemt punktus Slovākijai
Gandrīz droši, ka svētdien Latvijā lielākā hokeja intriga bija par spēli Slovākija – Slovēnija, un hokeja pazinēji noteikti turēja īkšķi par slovēņiem, jo, ja kaut punktu šī izlase atņemtu Slovākijai, Latvijai būtu garantēta iekļūšana ceturtdaļfinālā. Tomēr slovēņi cerības nepiepildīja, un Slovākijas valstsvienība uzvarēja ar 1:0, liecina organizatoru informācija.
Latvijas hokeja izlase brīvdienās atjauno spēkus pirms atbildīgās spēles pret Šveici
Latvijas hokeja izlase brīvdienās atjauno spēkus pirms atbildīgās spēles pret Šveici
Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā sestdien sagrāva Kazahstānu, kas ļāva otro reizi vēsturē elites divīzijā izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas. Šobrīd Latvijai ir iekrāts ievērojams pārsvars turnīra tabulā pār tuvāko sekotāju Slovākiju, taču ceļš līdz kārotajam ceturtdaļfinālam var būt krietni sarežģītāks, nekā tas pašlaik vizuāli izskatās tabulā, un valstsvienības hokejisti izmanto brīvdienas, lai atgūtu spēkus fiziski un psiholoģiski. 
«Himna nekur neskan tik labi kā pēc uzvaras arēnā.» Līdzjutēja Agrita bauda hokeja svētkus
«Himna nekur neskan tik labi kā pēc uzvaras arēnā.» Līdzjutēja Agrita bauda hokeja svētkus
Latvijas hokeja fanu kustība ik gadu, tuvojoties pasaules čempionātam, viļņojas un saviļņojas. Cerības un prognozes par Latvijas izlases sniegumu mijas ar praktisko fanu kustības pusi, plānojot klātbūtni hokeja norisēs. Trešais hokeja čempionāts pašu mājās ir izsaucis lielāko diskusiju vēstījuma maiņu – no nedalītā fanu atbalsta, kāds pavadīja "Lat-vi-ja" skandēšanu, "Sarauj Latvija" pievienojas arī rūgtums par to, cik finansiāli ietilpīgs ir līdzi jušanas pasākums pašu mājās.
Hokejists Freibergs: Šveice ir baigie monstri, būs jāparāda sava labākā spēle
Hokejists Freibergs: Šveice ir baigie monstri, būs jāparāda sava labākā spēle
Latvijas hokeja izlase sestdien izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru, ar 7:0 sagraujot Kazahstānas izlasi. Tagad mūsu hokejistiem priekšā divas brīvas dienas, lai labāk sagatavotos spēlei ar Šveici, kurā visticamāk izšķirsies, vai Latvija kvalificēsies čempionāta ceturtdaļfinālam. Pēc spēles Latvijas hokejisti neslēpa, ka šī atpūta ir ļoti nepieciešama, jo spēlētājiem jāsaved kārtībā veselība, lai sagatavotos spēlei ar ļoti spēcīgo Šveici.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd