Sports / Basketbols
Tradicionālajā Krastu mačā uzvar labais krasts
(papildināts)
Tradicionālajā Krastu mačā uzvar labais krasts (papildināts)
Daugavas labā un kreisā krasta komandas sestdien Rīgā pie Kongresu nama sāka 24 stundu basketbola Krastu maču, kas svētdien noslēdzās ar Labā krasta uzvaru. Rezultāts gana iespaidīgs – 1201:1030.  Abu komandu gūtie punkti saskaitīti kopā, reizināti ar divi, pārvērsti eiro un kā ziedojums nonāks pie Ukrainas tautas.
Porziņģis atgriežas ar iedvesmu, Latvijas basketbola izlase pieveic igauņus pārbaudes spēlē
(papildi...
Porziņģis atgriežas ar iedvesmu, Latvijas basketbola izlase pieveic igauņus pārbaudes spēlē (papildināts)
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība piektdien Rīgā ar 80:69 pārspēja Igaunijas izlasi pārbaudes spēlē, gatavojoties Pasaules kausa kvalifikācijas cīņām. Pēc piecu gadu pārtraukuma valstsvienībā atkal iekļāvās Kristaps Porziņģis, kura vispusīgais un meistarīgais sniegums palīdzēja mājiniekiem "Arēnā Rīga" gūt uzvaru pār sīkstajiem ziemeļu kaimiņiem. 
Basketbola Krastu mačā rīkotāji rēķinās ar skatītāju lielu atsaucību
Basketbola Krastu mačā rīkotāji rēķinās ar skatītāju lielu atsaucību
Daugavas labā un kreisā krasta komandas sestdien un svētdien Rīgā pie Kongresu nama aizvadīs tradicionālo 24 stundu basketbola Krastu maču, kur organizatori cer sagaidīt arī lielu skaitu līdzjutēju klātienē, sarunā Latvijas Televīzijā pastāstīja pasākuma vadītājs Andris Bulis.
Tradicionālais Kraukļa turnīrs pulcēs septiņu valstu jaunos basketbolistus un palīdzēs Ukrainai
Tradicionālais Kraukļa turnīrs pulcēs septiņu valstu jaunos basketbolistus un palīdzēs Ukrainai
Vairākās sporta zālēs Rīgā piektdien sāksies tradicionālais Alfrēda Kraukļa piemiņas turnīrs, kas pulcēs vairāk nekā 160 puišu un meiteņu basketbola komandu, sasniedzot jaunu dalībnieku skaita rekordu. Septiņu valstu jaunie basketbolisti un viņu atbalstītāji ar depozīta sistēmā iekļautas dzērienu taras nodošanu arī krās ziedojumus kara skartās Ukrainas atbalstam, informēja organizatori. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd