Rimšēviča atalgojums pērn pieaug par 21% - līdz 139,6 tūkstošiem eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

 Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs pērn algā centrālajā valsts bankā saņēmis 139,6 tūkstošus eiro, kas ir par 21% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2014.gadu.

Rimšēviča ienākumus 2014.gadā papildināja arī privātpersonas Sandra Graša maksājums 32 tūkstošu eiro vērtībā, apdrošināšanas atlīdzība no kompānijas "Balta" gandrīz 65 tūkstošu eiro vērtībā, procentu maksājumi no "Nordea Bank Finland" Latvijas filiāles 218 eiro vērtībā, kā arī ienākumi no saimnieciskās darbības un komercdarbības - 4,7 tūkstošu eiro apmērā.

Atbilstoši deklarācijai Latvijas Bankas prezidentam nav skaidrās naudas uzkrājumu, savukārt bezskaidras naudas uzkrājumos vairākās bankās Rimšēvičs glabā 103,7 tūkstošus eiro un 1,5 tūkstošus ASV dolāru.

Vēl pērn Rimšēviča parādsaistības bija 349 tūkstošu eiro apmērā, bet deklarācijā par 2014.gadu centrālās bankas prezidents parādsaistības, kas pārsniedz 20 minimālās mēnešalgas, vairs netiek uzrādītas.

Deklarācija arī liecina, ka viņam pieder zeme, dzīvojamā māja un lauku māja Garkalnes novadā, zeme un dzīvoklis Jūrmalā, kā arī zeme un lauku māja Jūrkalnes pagastā. Rimšēviča īpašumā nav reģistrēts neviens transportlīdzeklis, bet Rimšēviča lietošanā ir 2008.gada automašīna "Audi A8".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti