«Rīgas siltums» samazina tarifu un cenas norāda eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Rīdziniekiem no 1.jūlija siltumenerģijas tarifs samazināsies un būs 40,99 Ls/MWh (58,32 EUR/MWh) bez PVN. Tas ir par 10% mazāks nekā 2012.gada jūlijā, informēja uzņēmuma pārstāve Linda Rence.

Rīgā jūlijā siltumenerģijas tarifs ir zemākais starp Baltijas valstu galvaspilsētām. Tas ir par 26% mazāks nekā Viļņā un par 13% mazāks, salīdzinot ar apstiprināto siltumenerģijas tarifu Tallinā.

Prognozēts, ka augustā un septembrī siltumenerģijas cena paliks nemainīga – par piegādāto siltumenerģiju plānots piemērot tarifu 40,99 Ls/MWh (58,32 EUR/MWh) bez PVN.

Siltumenerģijas tarifs tiek samazināts, pateicoties Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) apstiprinātajiem jaunajiem siltumenerģijas tarifiem, kas stājās spēkā š.g. 1.jūlijā un AS „Latvijas Gāze” publicētajai dabasgāzes tirdzniecības cenai 205 Ls/tūkst.nm3 jūlijam un prognozēm augustam, septembrim Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis”.

Uzņēmums aktīvi gatavojas arī eiro ieviešanai Latvijā. Lai uzņēmuma klienti varētu sekot atklātai un godīgai pārejai uz jauno valsts valūtu, uzņēmuma siltumenerģijas tarifi eiro ir norādīti un aplūkojami arī siltumapgādes uzņēmuma mājaslapā www.rs.lv .

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti