Rīgā un Viļņā degvielas cenas nemainās, Tallinā - kāpj

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Aizvadītajā darba nedēļas nogalē Rīgā un Viļņā degvielas cenas saglabājās nemainīgas, vienlaikus Tallinā tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi - 1,129 eiro un 1,009 eiro par litru.

Arī Viļņā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 1,096 eiro un 0,936 eiro par litru.

Tikmēr Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 3,4% - līdz 1,229 eiro, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 2,2 % – līdz 0,949 eiro par litru.

Autogāzes cenas šonedēļ Rīgā un Viļņā nemainījās, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro, Viļņā - 0,503 eiro. Vienlaikus Tallinā autogāzes cena palielinājās par 0,7% - līdz 0,57 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti