«RB Rail» izsludina konkursu uz valdes locekļa amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Baltijas valstu kopuzņēmums "RB Rail", kas izveidots "Rail Baltica" realizēšanai, izsludinājis konkursu uz valdes locekļa/finanšu direktora amatu, informēja personāla atlases kompānijā "Arista Executive Search".

Finanšu direktora galvenā atbildība būs par "Rail Baltica" projekta attīstības finanšu plānošanu, attīstīšanu un pārvaldīšanu.

Par "RB Rail"

  • "RB Rail" ir 2014.gada oktobrī dibināts trīs Baltijas valstu kopuzņēmums. "RB Rail" vienlīdzīgi akcionāri ir SIA "Eiropas Dzelzceļa līnijas" no Latvijas, "Rail Baltica Statyba" no Lietuvas un "Rail Baltic Estonia" no Igaunijas.
  • "RB Rail" ir "Rail Baltica" projekta centrālais koordinators. Projekts paredz ātrgaitas dzelzceļa līnijas izbūvi no Tallinas līdz Lietuvas-Polijas robežai. "Rail Baltica" būs elektrificēta pasažieru dzelzceļa līnija.

Avots: "RB Rail"

Noteiktās prasības ir maģistra grāds, augstākā līmeņa vadības pieredze ar infrastruktūru saistītos projektos, pieredze finanšu plānošanā un vadībā, kā arī tiks vērtēta pretendentu reputācija, kurai ir jābūt nevainojamai.  
 
Kandidātu atlases procesu veiks personāla atlases kompānija "Arista Executive Search". Kandidātu atlases process notiks vairākās kārtās, ietverot sākotnējo pārbaudi, lai pārliecinātos par kandidātu atbilstību pamatprasībām, padziļinātu vadības un profesionālo kompetenču novērtēšanu, to noslēdzot ar fināla intervijām.  
 
Ieinteresēto pretendentu pieteikšanās notiks līdz 4. jūnijam. 

Pašlaik "RB Rail" valdē ir valdes priekšsēdētājs Agnis Driksna, valdes locekļi Kaido Zimmermans, Marks Loaders un Igns Degutis. Finanšu direktora amatā līdz šim bija Degutis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti