LIAA svin 20.jubileju, rīkojot forumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ar īpašu forumu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) svin savu 20 gadu jubileju. POLARIS forums iecerēts ne tikai kā domu un ideju apmaiņa, bet arī Latvijas uzņēmumu veiksmes stāstu prezentācijas brīvā atmosfērā.

LIAA vadītājs Andris Ozols uzsver - galvenais sasniegtais ir tas, ka investoram vairs nav jāskraida no iestādes uz iestādi.

„Lepnums ir valsts līmenī - proti, kad Latvija atguva savu neatkarību, sākās sīva konkurence, kurā valstī tiks būvētas jaunas rūpnīcas, kur nāks jauni ārvalstu ražotāji, kādi Eiropas struktūrfondi tiks piešķirti Latvijai un kā tas viss tiks dots uzņēmējiem. Un tika izveidota spēcīga organizācija, viena no pirmajām aģentūrām arī Eiropā,” saka Ozols.

„Latvija viena no pirmajām identificēja šo vajadzību, jo agrāk ārvalstu uzņēmēji paši meklēja, kur investēt, tad šajā konkurences cīņā ir dabiski. Un nav vairs nevienas valsts kur šādu organizāciju nebūtu, kur vienā vietā saņemt konsultācijas gan par valsts ierobežojumiem, gan labumiem,” norāda LIAA direktors.

Lai gan pats svinīgais datums iekrīt nedēļas nogalē, forums notiek jau ceturtdien.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti