Rīta Panorāma

"Labo darbu nedēļa" sākas šodien

Rīta Panorāma

Intervija ar Agri Daņiļeviču par autorkoncertu "Manas tautas dejas"

Uzņēmējdarbības iedvesmas konference jauniešiem #Uzdrīksties uzvarēt

Konferencē grib motivēt jauniešus pievērsties uzņēmējdarbībai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ķīpsalas izstāžu hallē pirmdien, 15.oktobrī, risināsies lielākā Latvijas skolēnu, jauniešu un skolotāju uzņēmējdarbības konference „Uzdrīksties uzvarēt”, kurai šogad noteikta īpaša tēma “Biznesā kā sportā!”. Rīkotāji vēlas motivēt jauniešus pievērsties uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Kā informēja organizatori, konference pulcēs 2500 dalībnieku no visas Latvijas, un tās laikā skolēniem būs iespēja iedvesmoties no Latvijā spilgtākajiem uzņēmējiem un personībām, lai uzdrošinātos izmēģināt spēkus uzņēmējdarbībā vai jebkura cita sava sapņa īstenošanā.

Konferenci sola kā iedvesmojošu, motivējošu un uz inovatīvu uzņēmējdarbību vērstu pasākumu ar mērķi rosināt Latvijas jaunatni pievērsties uzņēmējdarbībai, lai attīstītu jauniešos prasmi un uzņēmību īstenot ne tikai savas biznesa idejas, bet arī citu sapni. 

Papildus konferences programmai paredzēti arī izstāžu stendi inovatīvas uzņēmējdarbības ekosistēmas dalībniekiem: augstskolu, valsts iestāžu, zinātnisko iestāžu, biznesa inkubatoru, veiksmīgāko skolēnu mācību uzņēmumu dalībniekiem un citiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti