Daugavpils atvēl 200 tūkstošus eiro skolēnu darbam vasarā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Daugavpils pilsētas dome piešķīrusi 200 tūkstošus eiro tam, lai vasarā dot darbu vairāk nekā tūkstotim skolēnu. Apzinoties lielo jauniešu interesi par iespēju vasarā strādāt un nopelnīt, pašvaldība piedāvā pieteikties un reģistrēties elektroniski.

Reģistrācija darbam vasarā sāksies sestdien. “Ir periodi, kad atsevišķas pašvaldību programmas savāc garas rindas, jo ir pieprasīts šis pakalpojums. Vasarās nodarbinātības pakalpojums ir viens no tādiem. Tāpēc iespēja reģistrēties elektroniski situācijā, kad gaidām, ka vairāk nekā 1000 skolēni piedalīsies mūsu programmā, jāvērtē ļoti atzinīgi. Tas samazina rindas un palīdz gan mums, gan tiem, kam pakalpojums tiek sniegts,” stāsta Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Tā esot arī iespēja darbadevējam atrisināt problēmas, kuras citādāk nerisina, turklāt ar papildu atbalstu, saka Lāčplēsis.

„Skolēniem tas ir gan sevis apliecināšana, varējuma pārbaude, arī rocība; un attieksme pret līdzekļiem, kas nopelnīti, maina jauna cilvēka izpratni un varbūt vērtību sistēmu nedaudz sakārto,” saka domes priekšsēdētājs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti