Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences, tostarp Rīgā degvielas cenas samazinājās, Tallinā - palielinājās, bet Viļņā degvielas cenām bija dažādas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Augstākā benzīna cena darba nedēļas beigās bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas samazinājās par 1,2% - abiem produktiem maksājot 1,594 eiro par litru.

Savukārt Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinajās par 0,7% - līdz 1,474 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,3% - līdz 1,534 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 0,6% - līdz 1,629 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,529 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,652 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti