Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas palielinās

Pagājušajā darba nedēļā visu Baltijas galvaspilsētās palielinājās degvielas cenas, no tām straujāks kāpums novērots dīzeļdegvielai, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,1% – līdz 1,764 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 4,2% – līdz 1,734 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena auga par 0,6% – līdz 1,659 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 3,1% – līdz 1,659 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 1,1% – līdz 1,819 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,4% – līdz 1,719 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi – 0,715 eiro un 0,68 eiro par litru. Tikmēr Viļņā autogāzes cena palielinājās par 2,9% – līdz 0,609 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti