Rīgā degvielas cenas stabilas, bet Viļņā un Tallinā – samazinās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas saglabājās stabilas, kamēr Tallinā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, liecina apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Pašlaik augstākās benzīna cenas ir Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela pašlaik visdārgākā ir Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Arī šajā darba nedēļas nogalē Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā degvielas cenas nemainījās, un attiecīgi piektdien gan 95.markas benzīns, gan dīzeļdegviela maksāja 1,614 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu, kritās par 1% – līdz 1,484 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,6% – līdz 1,514 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,4%, un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,619 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,6% – līdz 1,519 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas laikā nav mainījušās un attiecīgi maksāja 0,735 eiro un 0,68 eiro par litru. Tikmēr Viļņā autogāzes cena samazinājās par 3% - līdz 0,652 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti