Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā degvielas cenas palielinājās, kamēr Tallinā tās praktiski nemainījās, bet Viļņā samazinājās cena benzīnam, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, nomainot Tallinu, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,6% un piektdien maksāja 1,624 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,3% – līdz 1,514 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,7% – līdz 1,494 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 1,364 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā nemainījās un maksāja 0,735 eiro par litru. Viļņā samazinājās par 3,2% – līdz 0,612 eiro par litru, bet Tallinā autogāze palika dārgāka par 1,4% un maksāja 0,75 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti