Liepājas teātris atkal tiksies ar skatītājiem – top koncertuzvedums «Meklējam aktierus»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Stāvlaukumā pie Liepājas teātra 1. augustā norisināsies koncertuzvedums “Meklējam aktierus”, informēja teātra pārstāvji.

Koncertuzveduma pieteikumā teikts: “Teātris nonācis grūtībās. Pārslodzes dēļ aktieri piedraudējuši iesniegt atlūgumus, ja tiks palielināts darba apjoms. Tuvojas Teātra diena, un ir tikai viens risinājums. Teātra direktors ieliek avīzē sludinājumu, ka tiek meklēti aktieri. Un tur nu viņi ierodas… Rūķis Kautrīgais, Jurčiks, Žaklīna, Gatiņš, Baibiņa, Džejs Getsbijs un citi. Pieaicinātajam režisoram ir nedēļa laika, lai kopā ar „jaunajiem aktieriem” radītu īstu svētku koncertu.”

Koncertuzveduma veidotāji ir aktieri Egons Dombrovskis un Mārtiņš Kalita, kā arī teātra muzikālais vadītājs Normunds Kalniņš, un tajā piedalīsies Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Armands Kaušelis, Everita Pjata-Gertnere, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Signe Dancīte, Viktors Ellers, Sandis Pēcis, Kaspars Kārkliņš, Egons Dombrovskis, Mārtiņš Kalita, Liepājas mūziķi Normunda Kalniņa vadībā. Pasākumā paredzēti arī pārsteiguma viesi.

Liepājas teātrī koncertuzvedums «Meklējam aktierus»
00:00 / 00:58
Lejuplādēt

“Šis pasākums teātrim ir nozīmīgs, lai skatītāji dzīvā gaisotnē beidzot satiktu savus iemīļotos aktierus. Emocionāli teātrim un īpaši teātra trupai ir svarīgi atgriezties uz skatuves un noticēt, ka sajūtas, ko sniedz klātienes uzvedumi, joprojām ir dzīvas. Šajā laikā mums ir ļoti būtisks skatītāju atbalsts, tāpēc, ņemot vērā valsts noteiktos ierobežojumus, mēs vēlamies atgriezties,” stāstīja Liepājas teātra valdes priekšsēdētājs Herberts Laukšteins.

Uz koncertuzvedumu iespējams iegādāties sēdvietas vai stāvvietas. Tā kā pasākums notiek ārā, teātris aicina izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti