Latvijas Leļļu teātrim 70. jubilejas sezona

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

9.augustā savu 70. jubilejas sezonu sāks Latvijas Leļļu teātris.

Leļļu teātris plāno spraigu jubilejas sezonu - skatītāju priekam tiks piedāvāti vismaz desmit jauniestudējumi, kā arī īpaši, dzimšanas dienai veltīti pasākumi - ceļojošā izstāde "Leļļu stāsti", lekciju cikls par teātra vēsturi, skanīgāko dziesmu disks, filma par teātra pēdējās desmitgades radošajiem meklējumiem un citi pasākumi.

2014./2015.gada sezonā plānoto jauniestudējumu klāstā latviešu trupā iekļautas izrādes "Herbe ar lielo cepuri" (režisors Edgars Niklasons), "Emīls un Berlīnes zēni" (režisors Ģirts Šolis), "Ezītis un egle" (režisors Māris Koristins), "Septiņi kazlēni un vilks" (režisors Valdis Pavlovskis), kā arī "Kas notiek Dižmežā?" (režisors Māris Koristins).

Rudens izbraukumiem Latvijas reģioniem tiks iestudēts skanīgs leļļu koncertuzvedums "Viens, divi, trīs, un tu esi brīvs!" Lailas Kirmuškas režijā.

Krievu auditorijai tiks gatavoti iestudējumi "Neglītais pīlēns" (režisors Dmitrijs Petrenko), "Sarkangalvīte un vilks" (režisore Vija Blūzma), "Septiņi kazlēni un vilks" (režisors Valdis Pavlovskis), kā arī "Makss un Morics" Edgara Kaufelda režijā.

Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejā no 8. līdz 28.augustam skatāma  teātra ceļojošā izstāde "Leļļu stāsti".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti