Jaunais Rīgas teātris izrādīs «Melno pienu» Itālijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

No 9. līdz 11. jūnijam Alvja Hermaņa iestudējums “Melnais piens” tiks izrādīts Itālijā XXI starptautiskajā Milānas triennālē, lsm.lv pavēstīja teātra pārstāve Daiga Bināne.

Izrāde Itālijā tiks spēlēta pirmo reizi. Iepriekš tā piedalījusies starptautiskos teātra festivālos un viesojusies teātros Čīlē, Šveicē, Vācijā, Čehijā un Polijā.

Iestudējuma pirmizrāde notika 2010. gada 8. aprīlī, tajā piedalās aktieri Jana Čivžele, Iveta Pole, Liena Šmukste, Sandra Kļaviņa, Kristīne Krūze, Elita Kļaviņa un Vilis Daudziņš. Izrādes vizuālā tēla autors ir Alvis Hermanis.

Starptautiskā izstāde XXI Milānas triennāle skatītājiem piedāvā daudzveidīgus kultūras pasākumus no šī gada aprīļa līdz pat septembrim.

Milānas triennāle ir starptautiska kultūras institūcija, kas jau kopš 1923. gada rīko izstādes, konferences, mākslas, dizaina, arhitektūras, modes, kino, komunikāciju un sabiedriskus pasākumus.

Izrāde “Melnais piens” tiks spēlēta Mākslas teātrī (Teatro dell'Arte), kas ir radoša telpa inovatīvām mākslinieciskām izpausmēm, kur tiek meklēti jauni formāti attiecībām starp aktieri un skatītāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti