Rīta Panorāma

LR 1.studijā tiešraidē koncerts "Viens pats studijā" – pianiste Agnese Egliņa

Rīta Panorāma

Atgriešanās Latvijā. Telefonsaruna ar ārlietu ministrijas pārstāvi Jāni Beķeri

Skype intervija ar Agri Daņiļeviču

Attālinātās mācības deju skolā «Dzirnas» – ar brāļiem, māsām un mājas scenogrāfiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Deju skolā “Dzirnas” kopš valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas sākuma darbs nav apstājies – tas turpinās tiešsaistē, skolotājiem sagatavojot mācību video un audzēkņiem mājās trenējoties un ierakstot savus sasniegumus, kas tiek nosūtīti atpakaļ skolotājiem, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja horeogrāfs, deju skolas “Dzirnas” vadītājs Agris Daņiļevičs.

Daņiļevičs stāstīja: “Uzreiz, kā sapratām, ka savās “Dzirnu” mājās vairs nevarēsim ar bērniem tikties, tā mēs sākām domāt, kādā veidā sūtīt bērniem informāciju, kā sūtīt viņiem treniņu stundas.

Jo es zinu pats no savas pieredzes, ka var, nu, nedēļu nedejot dejotājs. Pēc nedēļas – tas ir ārprāts, ka drausmīgi gribas kaut ko darīt.

Tāpēc mēs viņiem sūtījām skolotāju sagatavotus materiālus.”

Savukārt bērni un jaunieši atpakaļ sūta video ierakstus ar paveikto. Uz jautājumu, vai no attālinātās mācīšanās necieš rezultātu kvalitāte un audzēkņu čaklums, Daņiļevičs atbildēja:

“Protams, varētu vēlēties to čaklumu tādu čaklāku, bet katrā ziņā tā asprātība un tie momenti, it sevišķi, kad vēl piedalās vecāki un brāļi, māsas un tiek izmantota visa mājas scenogrāfija – tas viss tiešām priecē.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti