VIDEO: Kārlim Lācim un Aijai Vītoliņai jauns dziesmas klips

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Klajā nācis videoklips Kārļa Lāča un Aijas Vītoliņas dziesmai “Kādām dīvainām kustībām”, informēja mūziķu pārstāvji.

Videoklips tapis kā stāsta turpinājums jau ziemā aizsāktajam videostāstam par Kārli Lāci un Aiju Vītoliņu. Klipa pieteikumā skaidrots: “No aukstās un sniegotas ziemas abi mākslinieki nokļuvuši svelmainajā vasarā, pilnā ar ceriņu smaržu.”

"Sanācis tā, ka pirmajam singlam "Pilns kociņš tumšsarkanu ķiršu" no jaunā albumam “Lācis. Aija. Divatā” video tika uzfilmēts rudenī un otru video uzfilmējām ziemā dziesmai "Marijas Stjuartes valsis un Džuljetas dziesma". Tad nu pavisam ātri sapratām, ka sāk veidoties tāds kā četru gadalaiku cikls un ka nākamais video jāfilmē vasarā kā stāsta turpinājums. Domāju, ka stāsts ar šo nenoslēgsies un to turpināsim, kad iestāsies cikla trūkstošais gadalaiks – pavasaris,” stāstīja Kārlis Lācis.

"Dziesma “Kādām dīvainām kustībām” ir mana viena no visvismīļākajām, ko Lācis man ir uzrakstījis. Vienmēr, to dziedot, izstāstu šo stāstu kā pirmoreiz gan sev, gan klausītājiem. Caur skaisto melodiju un Ziedoņa maģiskajiem vārdiem katrs šīs dziesmas laikā var nonākt pie tā, kas viņam katram ir tas cilvēks ar tām dīvainajām acīm kā paegļu mežs," atzīmēja Aija Vītoliņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti