Rīta Panorāma

Intervija ar Vitu Baļčunaiti un Anatoliju Livču

Rīta Panorāma

Intervija ar VUGD pārstāvi Kristapu Koldbergu par drošību svētku laikā

Vecgada koncertuzvedums "Žurku žurka 2020"

Vecgada koncertā «Žurku žurka 2020» iezīmēs nākamā gada prognozes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Žurku žurka 2020” – tā sauc vecgada koncertprogrammu, kuru Vecgada vakarā varēs dzirdēt VEF Kultūras pilī. Koncertuzdevumā piedalās Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri un programmā solītas nākamā – Žurkas gada – prognozes, dziesmas par ziemu un mīlestību, medijus informē organizatori.

“Pašreiz meklējam un pētām, kāds nākamais gads, kas pēc Austrumu horoskopa ir Žurkas gads,  mums visiem varētu būt, un gatavojam savu alternatīvo horoskopu jeb alternatīvo prognozi, lai izstāstītu un izdziedātu cilvēkiem to, kas viņus nākamgad sagaida,” par koncertu stāsta Latvijas Nacionālā teātra aktieris un koncerta režisors Mārtiņš Egliens, piebilstot – dziesmas, kas skanēs koncertā, būs gan dzirdētas un pazīstamas, gan arī, iespējams, negaidītas.

Koncertā piedalās Nacionālā teātra aktieri Mārtiņš Egliens, Līga Zeļģe, Daiga Gaismiņa, Mārtiņš Brūveris, Gundars Grasbergs, Raimonds Celms un pavadošā mūziķu grupa.

“Teiksim tā, šajā vakarā neskanēs tās dziesmas, kuras parasti sagaida Vecā gada koncertā.

Protams, kaut kas par ziemu un sniegu arī, bet pamatā tomēr dziedāsim par cilvēkiem. Jo viss būs tā, kā dzīvē notiek, un par mīlestību.

Ja mīlestības nākamgad būs pietiekami daudz, un zvaigznes rāda, ka tas tā arī būs, tad man šķiet, ka viss arī būs kārtībā,” piebilst Egliens.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti