«Slavas alejā» Liepājā izvieto zīmes vēl pieciem mūziķiem un divām grupām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas mūziķu "Slavas alejā" Liepājā 18.maijā izvietotas slavas zīmes vēl pieciem mūziķiem un divām grupām, aģentūru BNS informēja Liepājas Kultūras pārvaldes projektu vadītāja Maija Kalniņa.

"Slavas alejā" pavasarī tiks uzņemti mūziķi ‒ Vjačeslavs Mitrokhins, Aldis Langbaums, Edvīns Zariņš, Harijs Zariņš, Aivars Hermanis. Slavas alejā tiks uzņemtas arī grupas "Zvaigznīte" un "Sīpoli".

Žūrijas komisijā bija mūziķi Aivars Hermanis, kurš balsojumā par sevi nepiedalījās, Igo, Māris Žigats, Valdis Skujiņš, Guntars Račs, muzikoloģe Daiga Mazvērsīte, žurnālists Sandris Vanzovičs, kā arī Latvijas 1.rokkafejnīcas "Reiterna nams" saimnieks un "Slavas alejas" idejas autors Raivo Mediņš.

Jauno "Slavas zīmju" izgatavošanai un uzstādīšanai Liepājas pilsētas pašvaldība piešķīrusi 4500 latu. Slavas zīmes izgatavos mākslinieks Reinis Kuncītis.

Latvijas mūziķu "Slavas aleju" atklāja 2006.gada 12.maijā. Toreiz tajā tika uzņemti piecdesmit mūziķi un grupas. Aleja kļuvusi par vienu no Liepājas populārām pilsētas viesu apskates vietām.

Žūrijas komisija lēma turpmāk "Slavas alejā" jaunus dalībniekus uzņemt reizi divos gados.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti