Septembrī iznāks jauns Eltona Džona solo albums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem un 10 mēnešiem.

Septembrī gaidāma Eltona Džona jaunā solo albuma „The Diving Board” iznākšana. Lielbritānijā albums nonāks tirdzniecībā 16., bet Amerikā – 24.septembrī.

Kā norāda mūziķis, jaunais albums ir viņa atgriešanās pie agrīnai daiļradei raksturīgajām minimālistiskajām aranžijām, kurās līdzās klavierēm skan bass un sitaminstrumenti. Tieši tādu pasaule iepazina Eltonu Džonu pirms vairāk nekā 40 gadiem. Iepriekš Eltons Džons jauno ierakstu nodēvēja par savu nobriedušāko veikumu.

„Daudzējādā ziņā es jūtu it kā būtu sācis no jauna taisot ierakstu,” norāda mūziķis. „Pirms dažiem gadiem, sākot strādāt ar T Bone un strādājot studijā kopā ar Leonu Rasselu pie „The Union”, es sev vaicāju: „Kādu mūziku es īstenībā gribu taisīt?” Un es sapratu, ka man jāiet atpakaļ, lai atkal virzītos uz priekšu. Man jāpārsvītro pārmērības un jāatgriežas pie galvenā, ko es daru kā mākslinieks. Tas ir tas, ko atspoguļo „The Diving Board”. Mani ārkārtīgi sajūsmina katrs šī albuma aspekts: izpildījums, T Bone darbs, Bērnija lirika un dziesmas, ko mēs radījām."

„The Diving Board” ir albums, kuru biju gaidījis desmitiem gadu,” uzsver Eltons Džons.

Albums „The Diving Board”, kurā iekļautas divpadsmit dziesmas un trīs klavieru interlūdijas, ierakstīts divu sesiju laikā 2012. un 2013.gada janvārī. Mediji saskaitījuši, ka šis albums būs Eltona Džona trīsdesmitais izdotais solo ieraksts. Dziesmu tekstus albumam sarakstījis ilggadējais Eltona Džona sadarbības partneris Bērnijs Topins (Bernie Taupin), bet albuma producents ir T Bone Burnett jeb Renē Sotomaijors

Iepriekšējais Eltona Džona solo ieraksts „The Captain & the Kid” dienas gaismu ieraudzīja pirms septiņiem gadiem – 2006.gadā. Šo septiņu gadu laikā Eltons Džons strādājis kopā ar Leonu Rasselu pie ieraksta „The Union” un piedalījies „Alice in Chains” un „Queens of the Stone Age” albumu veidošanā.

„The Diving Board” jau tagad pasūtāms „iTunes” un „Amazone”, kā arī mūziķa oficiālajā mājas lapā. Tāpat pieejams arī jaunā albuma pirmais singls „Home Again”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti