Rīgā ar koncertu atgriežas igauņu džezfanka grupa «Estrada Orchestra»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Savu jaunāko albumu "Zucker Tanzaclub" igauņu džezfanka grupa “Estrada Orchestra” Rīgā prezentēs sestdien, 30. novembrī, Kaņepes Kultūras centrā. Jaunajā albumā mūziķi apvieno džezu, psihodēlisko roku un  krautroku, ko izpilda ar fankam raksturīgo attieksmi un spēku, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

Klausītāji Latvijā grupu “Estrada Orchestra” jau iepazinuši koncertos gan Kalnciema kvartālā, gan “Positivus” festivālā, un arī šoreiz varēs pārliecināsies par grupas mūzikas enerģisko dabu, kuru vēl joprojām nevar ierobežot viena  žanra rāmjos.

“Zucker Tanzclub” ir grupas ceturtais albums, ar kuru grupa savā skanējumā pietuvinājusies krautrokam un psihedēliskajam rokam. Albums izdevniecības "Funk Night" paspārnē tika izdots 2019. gada vasarā.

Grupa “Estrada Orchestra” darbojas jau kopš 2013. gada, un grupā spēlē basģitārists Miša Panfilovs (Misha Panfilov) un  pianists Volodja Brodskis  (Volodja Brodsky), kuri ir arī skaņdarbu autori, kā arī saksofonists un flautists Iļja Gusarovs (Ilja Gussarov), saksofonists un perkusionists  Saša Petrovs (Sasha Petrov) un bundzinieks Madis Katkosilts (Madis Katkosilt).

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti