Projektā «Virtuālais koris» varēs iejusties Dziesmu svētku dalībnieka ādā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Piektdienas vakarā Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiks video un audio materiālu ieraksts, lai realizētu pasaulē nebijušu projektu "Virtuālais koris". Plašākai publikai projektu plānots piedāvāt nākamā gada sākumā, kad jebkurš interesents, ieejot speciāli izveidotā interneta vietnē, varēs noklausīties populārākos Dziesmu svētku skaņdarbus un arī pats iejusties kora dziedātāja ādā.

Diriģents un projekta vadītājs Artūrs Ancāns uzsver, ka ikviens cilvēks varēs ieiet mājas lapā www.virtulalaiskoris.lv un izvēlēties skaņdarbu, kurā gribētu izmēģināt savus spēkus, dziedot.

„Šajā piektdienā mēs ierakstīsim sešus populārākos Dziesmu svētku skaņdarbus. Un tad, sākot ar februāri, lietotājs varēs izvēlēties, kas viņš grib būt. Ja viņš nostāsies tenoros, tad attiecīgi viņš redzēs, ka viņš ir iekšā vidē, redzēs notis, cilvēku galvas, un, pats galvenais, viņš varēs dziedāt līdzi un ierakstīt savu balsi. Mums ir ļoti svarīgi, lai piektdien pulksten 19.00 šī virtuālā kora ierakstā piedalītos arī publika, jo tas radīs lielāku ticamības efektu jau priekš mūsu nākotnes mērķiem," skaidro Ancāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti