Rīta Panorāma

Aicina aplūkot Lāčplēša Kara ordeni

Rīta Panorāma

Ko NATO karavīri domā par mums?

Grupai Neon Saturdays jauns singls

«Neon Saturday» izdod otro studijas albumu «Freaks in the Ocean»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa “Neon Saturday” izdevusi otro studijas albumu “Freaks in te Ocean”, kuru ieskandinās arī ar koncertiem Valmierā un Rīgā.

Sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” grupas pārstāvis Andris Ēvelis albuma nosaukumu raksturoja šādi: “Katrā no mums ir maza daļiņa, kas nevēlas klausīt sabiedrības normām, nejūtas īsti piederīga sabiedrībai, vēlas izlauzties un darīt lielas lietas. Šis albums “Freaks in the Ocean”, kas tiešā tulkojumā būtu “Okeāna nezvēri”, ir stāsts par tiem, kas par spīti sabiedrības domai un apkārtējo viedokļiem kāpj sev pāri, iet un dara, un sasniedz lietas.”

Albums ir divu gadu darbs un prasījis lielus ieguldījumus no katra grupas dalībnieka. Kā atklāja grupas dalībnieks Edvīns Rakickis, viens no galvenajiem sasniegumiem esot tas, ka grupa palikusi kopā un novedusi visu līdz finišam.

Viens no  “Neon Saturday” darbības pamatlaukiem ir Vācija un Lielbritānija, kur tiek strādāts ar dažādām kompānijām. Šobrīd singli “Get Up” un “Phoenix” skanot piecdesmit radiostacijās visā Eiropā, pastāstīja Ēvelis. Albums tapis sadarbībā ar Levisu Gārdineru, producentu no Skotijas. Šāda pieredze esot noderīga galvenokārt tāpēc, ka Gārdineram ir cits skatījums uz populāro mūziku un prasme iztulkot sarakstīto melodiju radio vai tiešsaistē klausāmā formātā.

 

Grupas koncerti gaidāmi 16. novembrī Valmierā un 23. novembrī Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti