Nedēļas nogalē notiks trešais rokfestivāls «Klang!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

24. un 25.jūlijā Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā norisināsies trešais rokmūzikas festivāls "Klang!", uz divām skatuvēm pulcējot gan pašmāju mūziķus, gan viesus no ārvalstīm.

Kā norāda festivāla rīkotāji, spilgtākie priekšnesumi sagaidāmi no tādām pašmāju grupām kā "Soundarcade", "Sia Radikal", "Sanctimony", "Tesa", "Omerta", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks", "Astra The 22s". Savukārt no ārvalstu viesiem pasākuma rīkotāji izceļ "Neonfly" (Anglija) un "Liveevil" (Čehija).

Pirmās dienas vakarā "Jägermeister" teltī ballīti iegriezīs "Ufo grupa" un DJ Uldis Rudaks, savukārt otrajā naktī par rokenrola atmosfēru rūpēsies apvienība "Mary Jane" un DJ Pa$aka.

Festivāls šogad iedibinājis arī jaunu tradīciju un piešķīris pirmo "Klang!" pazemes balvu par pašaizliedzīgu ieguldījumu Latvijas alternatīvās kultūras veidošanā, rokmūzikas skatuves kopšanā un attīstības veicināšanā. Simbolizējot balvas ideju un saukli "Sanāk tiem, kuri rok!", metāla lāpstu saņēmis viens no pašmāju alternatīvās kultūras ("pazemes") karognesējiem Raimonds Lagimovs jeb Dambis - grupas "Inokentijs Mārpls" līderis. Balvas ieguvēju noteica publisks balsojums festivāla mājaslapā.

"Klang!" rīkotāji informē, ka šogad plašāka vieta festivāla teritorijā atvēlēta gan telšu pilsētiņai, gan autostāvvietai, kā arī būs atsevišķi nodalītas riteņu un motociklu novietnes. Tāpat festivāla dienās no Strēlnieku laukuma Rīgā uz festivāla norises vietu Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā kursēs autobuss.

Plašāka informācija un pilna programma pieejama rokfestivāla "Klang!" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti