Mākslas palete, nošu buķete un vijoles atslēga restartēs Daugavpili

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Daugavpilī sestdien sākas 3.starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls „ReStArt”. Mūzika, māksla, kino, 60. gadu modes tendences, gaismas un ēnu saspēles, tās ir šī gada festivāla galvenās tendences. 

Festivāls sestdien sāksies ar krāsaino pastaigu Rīgas ielā, kurā tiks izgaismoti vēsturiskie nami, skanēs mūzika, notiks gājēju ekskursijas un  tiks izvietoti jauni mākslas objekti. „ReStArt”  ir jauns un svaigs mākslas pasākums Daugavpilī, saka idejas iniciators, Daugavpils Mūzikas vidusskolas direktors Aivars Broks, norādot, ka restartēšana ļaus daudzveidot pilsētas kultūras dzīvi.

Sev uzmanību piesaistot, darbosies Skursteņslauķis, Mākslinieks, Kalējs, Zelta dāma, Galma āksts un citas dzīvās skulptūras, būs skatāmas fotoizstādes, darbosies keramikas, kalēju un bērnu zīmējumu meistardarbnīcas. 

Festivāla norise ar daudzsološiem mākslas un mūzikas notikumiem turpināsies līdz 18. oktobrim un noslēgsies ar Latgales koru sadziedāšanos Vienības nama koncertzālē.

Informācija par festivāla norisi atrodama Daugavpils pilsētas domes mājaslapās: www.daugavpils.lv, www.kultura.daugavpils.lv

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti