LR2 mobilajā aplikācijā apkopotas 79 Raimonda Paula dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Atzīmējot maestro Raimonda Paula 79 gadu dzimšanas dienu, kas būs 12.janvārī, Latvijas Radio 2 (LR2) mobilajā aplikācijā apkopojis 79 nozīmīgākās komponista dziesmas.

No 6.janvāra klausītāji iecienītākās Raimonda Paula melodijas varēs dzirdēt ne vien LR2 bezmaksas mūzikas programmās radio uztvērējos, bet arī klausīties LR2 mobilās aplikācijas kanālā "Raimonds Pauls".

Aplikācijas jaunajā dziesmu plūsmas sadaļā vienuviet klausāmas tādas dziesmas kā "Sanāciet, sadziediet, sadancojiet", "Vella kalpi", "Manai dzimtenei", "Pie jūras dzīve mana", "Atgriešanās", "Varavīksne" un citas maestro radītas melodijas, kuras viedierīcēm - viedtelefoniem un planšetēm - atlasījusi LR2 mūzikas programmu vadītāja Daiga Mazvērsīte.

Kā vēstīts, viedtālruņiem un planšetdatoriem veidotā LR2 mobilā aplikācija "iPhone" un "Android" operētājsistēmās ir lejupielādējama bez maksas "App Store" un "Google Play" aplikāciju vietnēs. Aplikācija ļauj klausīties LR2 ētera tiešraidi audio atskaņotājā, uzzināt mūzikas jaunumus, vārda dienu gaviļniekus un aktuālo laika prognozi. Lai sazinātos ar LR2, aplikācijas lietotāji ar viena klikšķa palīdzību var piezvanīt vai nosūtīt elektroniskā pasta vēstuli uz LR2 tiešraides studiju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti